FotobankNieuws archief

Zoek nieuwsberichten in ons archief
Pagina's: 1  (1 tot 1 van 1)

21-06-2019 Korenconcert

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat, start de zomeravondconcerten reeks van 2019 met het traditionele

KORENCONCERT op vrijdagavond 21 juni van 19.30 – 23.00 uur.

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door 4 Papendrechtse koren, die elk 2 keer optreden.
Melange Rood,Schipperskoor De Pontonniers,Popkoor Papendrecht en Zzingg.
De koren hebben elk hun eigen stijl en repertoire maar één overeenkomst: ze willen allen hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen met luisterliedjes, meezingers en stevige rocknummers.
De finale – met een paar overbekende nummers - wordt door de vier koren gezongen met hulp van het hopelijk nog talrijk aanwezige publiek.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar.
Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.
Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.
Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.  DE TOEGANG IS GRATIS.

De concerten van 2019 worden gesponsord door:
Bunkerstation Papendrecht, Aann.Bedr. Gebr. De Koning, Lésèc Beveiliging; Ronald Verkeersopleidingen en Vego Papendrecht.
Daarnaast ook dank aan: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, Rode Kruis, afd. Alblasserwaard en de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Vrijdagavond 30 augustus: OUDERE JONGERENCONCERT m.m.v.
Papendrechtse Popgroep Dad & The Studs.

                              
Een sfeerplaatje van De Pontonniers tijdens een eerder Korenconcert. Behalve De Pontonniers zullen Melange Rood, Popkoor Papendrecht en Zzingg  het Korenconcert van 2019 opluisteren.

 

Pagina's: 1  (1 tot 1 van 1)
Ontwerp: