Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Papendrecht, een dorpsgezicht waard!

Oudere jongerenconcert op 30 augustus in muziektent Dorpsbehoud

26-08-2019

Het Oudere Jongerenconcert is al vele jaren de afsluiting van het muziektent seizoen in onze 70-jarige muziektent aan de Eilandstraat. Voor het publiek een uitgelezen kans om nog even van een paar uurtjes buiten en mooie muziek te genieten.Voor velen een gelegenheid om de afgelopen zomer door te nemen onder het genot van een al dan niet alcoholisch drankje voordat we, zoals de oudere Papendrechters zeggen: ‘de nachtschuit weer ingaan’.

De Papendrechtse popgroep Dad & The Studs is samengesteld uit muzikanten die allen uit Papendrecht afkomstig zijn en/of er nog steeds wonen, waaronder vader André en zoon Django van Dijkhuizen.Hoewel zij meerdere optredens op hun naam hebben staan, verheugen zij zich zeer op hun optreden in onze muziektent. Het repertoire laat zich niet in een hokje vangen, daarvoor is het te veelzijdig.
De herkenbaarheid van de nummers staat garant voor een avond onvervalst muziekplezier, of zoals een van de bandleden het omschrijft: ‘een spectaculaire feestavond’.

De band Dean & Friends, met daarin o.a. Hendrik-Jan van Dijkhuizen - hij heeft al heel wat voetstappen in de muziektent liggen – zal een gastoptreden verzorgen. Mis het niet!!
In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar.
Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden terug genomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.
Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.
Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie. DE TOEGANG IS GRATIS.

De concerten van 2019 worden gesponsord door:Bunkerstation Papendrecht, Aann.Bedr. Gebr. De Koning, Lésèc Beveiliging; Ronald Verkeersopleidingen en Vego Papendrecht.
Daarnaast ook dank aan: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel, Rode Kruis, afd. Alblasserwaard en de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Terug naar overzicht

Nieuws

Dorpsbehoud aanwezig op de markt

28-09-2019

Dorpsbehoud was ook aanwezig op de Markt bij de Proeverij van sport, cultuur en welzijn. ... Lees meer

Oudere jongerenconcert op 30 augustus in muziektent Dorpsbehoud

26-08-2019

Het Oudere Jongerenconcert is al vele jaren de afsluiting van het muziektent seizoen in on... Lees meer

Herdenking 75 jaar crash Lancaster ‘Popeye’

21-07-2019

Op zondag 21 juli 2019 werd bij het Lancastermonument op het Lancasterplein in de Oostpold... Lees meer

Fotobank